Trimsalon


In de trimsalon luister ik naar de wensen die je hebt en zorg ik ervoor dat je de hond weer lekker fris mee naar huis neemt. Ik vindt het belangrijk dat het voor de hond zo aangenaam mogelijk is, dus zorg ik ook voor zo min mogelijk stress. Als de hond iets niet prettig vindt, geef ik dit aan en gaan we overleggen wat er wel mogelijk is. 

Het is van tevoren lastig zeggen wat de kosten zijn, je mag altijd komen voor een gratis kennismaking (dan knip ik gelijk de poten, bij de oogjes en het kontje vrij) en dan kan ik een prijs indicatie geven. Uiteraard komen er kosten bij als de hond vlooien of klitten heeft.

De afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren afgezegd te worden, is dit niet het geval, breng ik de kosten in rekening.

Natuurlijk kun je ook zelf leren hoe je het beste jouw hond bij kunt houden, mocht je dit willen, kun je jezelf aanmelden voor een workshop.
In die workshop leer je welke borstel en kam je kunt gebruiken voor de vacht van jouw hond. Ook leer ik je hoe je de hond bij kunt houden met het knippen van de kop, pootjes en de kont. De kosten van een workshop zijn €50,-.