Training aan huisWat ik het belangrijkste vindt aan training geven is het plezier, zowel de eigenaar, als de hond moet er plezier in blijven houden. We gaan samen de wensen bespreken en daarna gaan we kijken wat er mogelijk is en gaan we samen een stappenplan maken. 


Ik help eigenaren met het (her)opvoeden van de hond. Dit kan zijn als pup, of zelfs als de pup nog niet in huis is. Zo heb je een goede voorbereiding en weet je wat te doen op het moment dat de pup in huis komt! Veel eigenaren vinden dit fijn omdat er veel vragen komen op het moment dat de pup in huis komt. Van tevoren maken we al een stappenplan hoe je de eerste dagen door kunt komen, denk aan: de pup ophalen, de eerste nachten en dagen, visite ontvangen, rust en beweging van de pup, voeding en alles wat erbij komt kijken. Dan maken we een afspraak als de pup er is, om te kijken hoe het gaat en hoe je het verder zelf kunt doen. Natuurlijk kan ik op aanvraag vaker langs komen, bijvoorbeeld iedere week, iedere 2 weken of iedere maand, dan heb je toch altijd die begeleiding. 

Ook voor oudere honden is het mogelijk dat ik langs kom, dat kan namelijk als je de band tussen jou en de hond wilt versterken, als je graag met de hond bezig wilt zijn of als je de hond nieuwe dingen wilt leren. Je kunt honden namelijk niks afleren, maar je kunt het wel opnieuw aanleren. 

Ik kom altijd bij de eigenaar aan huis in de vertrouwde omgeving.
Zo leren de honden het snelste en voelen ze zich het veiligste.

 


Natuurlijk is het ook mogelijk om met een vriend of familie lid samen bij jullie thuis te trainen met meerdere honden! 

Kosten (ik kom aan huis binnen 10km van Boven-Leeuwen:
Losse les 50 euro
4 lessen 150 euro

Je kunt altijd een gratis (online) kennismakingsgesprek aanvragen! We gaan dan bespreken wat je doelen zijn en dan gaan we ook gelijk een stappenplan maken! Vanuit daar kun je beslissen of je zelf verder kunt of dat je mij daarbij nodig hebt! 

Training aan huis

€ 50,00

Training aan huis

€ 50,00

Binnen 10km van Boven-Leeuwen kom ik aan huis voor trainingen.

We gaan samen de doelen bespreken en kijken wat de mogelijkheden zijn, we gaan op het tempo werken van jou en de hond.

De lessen duren gemiddeld 45 minuten.