Training aan huisWat ik het belangrijkste vindt aan training geven is het plezier, zowel de eigenaar, als de hond moet er plezier in blijven houden. We gaan samen de wensen bespreken en daarna gaan we kijken wat er mogelijk is en gaan we samen een stappenplan maken. 


Ik help eigenaren met het (her)opvoeden van de hond. Dit kan zijn als pup, of zelfs als de pup nog niet in huis is. Zo heb je een goede voorbereiding en weet je wat te doen op het moment dat de pup in huis komt! Veel eigenaren vinden dit fijn omdat er veel vragen komen op het moment dat de pup in huis komt. Van tevoren maken we al een stappenplan hoe je de eerste dagen door kunt komen, denk aan: de pup ophalen, de eerste nachten en dagen, visite ontvangen, rust en beweging van de pup, voeding en alles wat erbij komt kijken. Dan maken we een afspraak als de pup er is, om te kijken hoe het gaat en hoe je het verder zelf kunt doen. Natuurlijk kan ik op aanvraag vaker langs komen, bijvoorbeeld iedere week, iedere 2 weken of iedere maand, dan heb je toch altijd die begeleiding. 

Ook voor oudere honden is het mogelijk dat ik langs kom, dat kan namelijk als je de band tussen jou en de hond wilt versterken, als je graag met de hond bezig wilt zijn of als je de hond nieuwe dingen wilt leren. Je kunt honden namelijk niks afleren, maar je kunt het wel opnieuw aanleren. 

Ik kom altijd bij de eigenaar aan huis in de vertrouwde omgeving.
Zo leren de honden het snelste en voelen ze zich het veiligste.

Veel eigenaren willen graag in groepjes trainen maar zelf ben ik hier geen fan van, ik zal uitleggen waarom:
De hond komt in een vreemde omgeving, met vreemde mensen en vreemde honden. Wij verwachten dan van de hond dat er concentratie is om de oefeningen uit te voeren, maar de hond is met hele andere dingen bezig. Als eigenaren raken we gefrustreerd omdat de hond niet doet wat je op dat moment van hem verwacht en er is geen ontspanning of plezier meer.

Uiteraard snap ik dat je het belangrijk vindt dat de hond leert om met andere honden en mensen om te gaan, daarom kies ik er dan altijd voor om vanuit jullie thuis een wandeling te maken, zodat jullie het vanuit daar kunnen leren! 


Natuurlijk is het wel mogelijk om met een vriend of familie lid samen bij jullie thuis te trainen met meerdere honden! 

Kosten (ik kom aan huis binnen 10km van Boven-Leeuwen:
Losse les 50 euro
4 lessen 150 euro

Je kunt altijd een gratis (online) kennismakingsgesprek aanvragen! We gaan dan bespreken wat je doelen zijn en dan gaan we ook gelijk een stappenplan maken! Vanuit daar kun je beslissen of je zelf verder kunt of dat je mij daarbij nodig hebt!