Trainingen

Voor mij staat 1 ding bij training bovenaan, namelijk: plezier! Ik vindt het belangrijk dat zowel mijn cursisten als de hond plezier heeft in de training, heb je geen plezier, dan leer je ook niet. Alle oefeningen die je dus leert, worden op een leuke manier aangeleerd. 


Groepslessen

Ik geef meerdere groepslessen!
De groepen zijn met max. 4 honden om zo persoonlijke begeleiding te kunnen geven. Hieronder staan de lessen waar je jezelf voor aan kunt melden! 


Basis cursus €50,-
Maandag 16.00
7, 14, 21 en 28 februari
Boven-Leeuwen

In deze cursus krijg je basis oefeningen die helpen bij de opvoeding van de hond! Je leert onder andere: hier komen, blijf, aandacht, zelfbeheersing, wandelen zonder trekken!

Deze basis cursus is voor iedere leeftijd geschikt, zeker ook voor pups! 


Training aan huis

Bij een training aan huis kom ik bij jou thuis trainen. Dit is handig met kinderen of als je gewoon lekker in de eigen omgeving wilt oefenen. Met een training aan huis haal je het meeste uit de training, omdat we vanuit de eigen omgeving werken. Ik kan zo de situaties zien waar je tegen aan loopt of waar je mee wilt oefenen en dit gaan we dan ook gelijk doen. 

De trainingen aan huis duren gemiddeld 45 minuten.
1 losse les kost 45 euro
4 lessen kosten 150 euro
8 lessen kosten 250 euro 
12 lessen kosten 350 euro


Privé wandelingen

Met een wandeling leer jij hoe je ontspannen kunt wandelen met jouw hond. Er is niks fijner dan een ontspannen wandeling maken met jouw hond, in plaats van een trekkende of uitvallende hond. Je leert waarom jouw hond dit gedrag vertoont maar vooral hoe je jouw hond kunt helpen.

De wandelingen zijn privé. 
De wandelingen duren ongeveer 45 minuten. 

De kosten voor een wandeling zijn:
1 wandeling voor 45 euro
4 wandelingen voor 150 euro
8 wandelingen voor 250 euro
12 wandelingen voor 350 euro 


Aanmeldformulier training aan huis en wandelingen