Trainingen

Voor mij staat 1 ding bij training bovenaan, namelijk: plezier! Ik vindt het belangrijk dat zowel mijn cursisten als de hond plezier heeft in de training, heb je geen plezier, dan leer je ook niet. Alle oefeningen die je dus leert, worden op een leuke manier aangeleerd. 


Groepslessen

Bij de groepslessen krijg je basis oefeningen, zoals: hier komen, blijf, zelfbeheersing, contact maken met de eigenaar, maar ook ontspannen wandelen aan de lijn en omgaan met prikkels, zoals andere honden mensen. De groepslessen worden max. met 4 honden tegelijk gegeven. Zo kan zowel de begeleider, als de eigenaar, als de hond de focus er goed bij houden. Er wordt gewerkt in je eigen tempo en er is alle ruimte voor vragen. 

De trainingen duren gemiddeld 45 minuten.
1 losse kost is 15 euro
4 lessen kosten 50 euro


Training aan huis

Bij een training aan huis kom ik bij jou thuis trainen. Dit is handig met kinderen of als je gewoon lekker in de eigen omgeving wilt oefenen. Met een training aan huis haal je het meeste uit de training, omdat we vanuit de eigen omgeving werken. Ik kan zo de situaties zien waar je tegen aan loopt of waar je mee wilt oefenen en dit gaan we dan ook gelijk doen. 

De trainingen aan huis duren gemiddeld 45 minuten.
1 losse les kost 45 euro
4 lessen kosten 150 euro


Privé wandelingen

Met een wandeling leer jij hoe je ontspannen kunt wandelen met jouw hond. Er is niks fijner dan een ontspannen wandeling maken met jouw hond, in plaats van een trekkende of uitvallende hond. Je leert waarom jouw hond dit gedrag vertoont maar vooral hoe je jouw hond kunt helpen.

De wandelingen zijn privé. 
De wandelingen duren ongeveer 45 minuten. 

De kosten voor een wandeling zijn:
1 wandeling voor 45 euro
4 wandelingen voor 150 euro


Dagen en tijden


Aanmeldformulier trainingen